И МОЯТА БЕСШЕ ТАКА.ВИЕШЕ МИ ПОМПАТА И МИ ПРИКЪСВАСШЕ.СМЕНИХ И БЕНЗИНОВИЯТ ФИЛТЪР НО НЕ СЕ ОПРАВИ.ПОСЛЕ СМЕНИХ БЕНЗИНОЖАТА ПОМПА И ВСЕ ЕДНО СЕДНАХ В ДРУГА КОЛА.ТАКА ЧЕ 99% Е ОТ БЕНЗИНОВАТА ПОМПА.ПРОСТО НЕ ДАВА ДОСТАТАЧНО НАЛЯГАНЕ.
Известие
Collapse
No announcement yet.
Алфата прекъсва по някаква причина??
Collapse
X
-
Наскоро имах проблем с бензиновата помпа. При опит да се кара на бензин колата двигателят угасваше, но на празен ход докъм 1500-2000 об/мин работеше добре. Над тези обороти започваше да глъхне. Като отворих бензиновата помпа вътре намерих всички гумени уплътнения разтворени във вид на каша на дъното на пластмасовия контейнер. Последва старателно почистване, измиване, подсушаване и подмяна на гумените части. Предполагам, че причината е в годините на колата, подпомогнато от няколко литра много истински бензин.Alfa Romeo 155 1.7 TS '94
Comment
-
Благодаря на всички за отзивчивостта. От днес има развитие по въпроса. Май се оказа от кабелите, колкото и да ме е срам да си го призная. Явно и аз трябваше да взема кило боб
М.... му стара, преди 3 месеца дадох 190 камъка за тия кабели, а днес като ги свалих, на единия имаше дупка като за глава на карфица и нагар!! Ужас!! От 4 часа не мога да си намеря място!!
Та...сложих си старите кабелчета (които се оказаха оригиналните), работи си наравномерно, но поне не прекъсва. Пак ще се наложи бенз. помпа да изчака своят ред
Колеги, извинявам се за темата, но от самото начало тази причина ми се видя нелогична, все пак....това са 4 месеца и 6000 км! Е**** и кабелите!!! Поредният "доволен" клиент на милите ни търговци на авточасти!
Затова са казали, че парен от каша и кисело мляко духа, ден година храни и т.н.
...направо ума ми все още не може да го побере!!Last edited by vixun; d.m.y г., 20:49.
Comment
-
Има една съседна тема по-този въпрос. Не ми се захваща спор за това. Всек,ви видове "хубави " силиконки съм пробвал професионално и лично. Засега в последните 7-8 год. единствено сам доволен и работя с BERU. Не случайно всички производители на автомобили ползват марката. Вярно е и друго /за съжаление/ цената на комплект кабели за 155 е 380лв. и по тази причина не се внася в БГ.0887 26 38 78 - "Robygas"- Роби
Автогаз сервиз-
http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?t=71727
Comment
-
Първоначално публикувано от robygas Покажи съобщениеИма една съседна тема по-този въпрос. Не ми се захваща спор за това. Всек,ви видове "хубави " силиконки съм пробвал професионално и лично. Засега в последните 7-8 год. единствено сам доволен и работя с BERU. Не случайно всички производители на автомобили ползват марката. Вярно е и друго /за съжаление/ цената на комплект кабели за 155 е 380лв. и по тази причина не се внася в БГ.
Comment
-
Първоначално публикувано от yovi Покажи съобщениеНаскоро имах проблем с бензиновата помпа. При опит да се кара на бензин колата двигателят угасваше, но на празен ход докъм 1500-2000 об/мин работеше добре. Над тези обороти започваше да глъхне. Като отворих бензиновата помпа вътре намерих всички гумени уплътнения разтворени във вид на каша на дъното на пластмасовия контейнер. Последва старателно почистване, измиване, подсушаване и подмяна на гумените части. Предполагам, че причината е в годините на колата, подпомогнато от няколко литра много истински бензин.Alfa 155 2.0TS 8V '93
sigpic
VW LADAVAGEN '81
CHRYSLER 3.3L V6 - БИВШ
Comment
Comment